Gyermekkoncert Simon Izabellával

„A kis piros hegedű”

2022. augusztus 7. vasárnap
Veszprém, Hangvilla – 10:30

Közreműködik:
Simon Izabella zongoraművész, szerkesztő és műsorvezető
Mondok Yvett énekművész
Narrátor: Mesterházi Gabriella
Meseillusztrátor: Kőszeghy Csilla

„Sokszor egyetlen élmény egész életére megnyitja a fiatal lelket a zenének”
(Kodály Zoltán)

Simon Izabella évek óta nagysikerű gyermekkoncertjei ennek a mottónak a jegyében születtek. Az Auer Fesztiválra is olyan különleges programmal érkezik, mely a zene, a képzőművészet és a mese csodálatos birodalmába kalauzolja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Haydn, Debussy, Farkas Ferenc művei mellett megszólal a címadó darab „A kis piros hegedű” és a nagy gonosz cselló története is, mely a jól ismert Grimm mese, A piroska és a farkas nyomán készült zenei nyelvre átírt zenés-mese. Az Oscar díjas Anne Dudley dallamaihoz a humoros, hangszerek ,,életéről” szóló szöveget Steven Isserlis, a nagyszerű angol gordonkaművész írta. Az előadás alatt a gyerekek részesei lehetnek egy meseillusztráció születésének is.

A kb. 60 perc időtartamú koncert 6 éves kortól ajánlott.

Kedvezményes jegyvásárlás

Ha több különböző koncertre egyidőben vásárolja meg jegyét honlapunkon vagy személyesen, a TOURINFORM irodában (Veszprém, Óváros tér 2. ) 3 koncert esetén 10%, 4, vagy több koncert esetén 15% kedvezményt kap!
FIGYELEM!
A Hangvilla felújítása miatt a fesztivál előtti hetekben ott jegyvásárlás nem lehetséges. Az idei fesztiválra személyesen a TOURINFORM veszprémi irodájában (Veszprém, Óváros tér 2. H–CS 10:00–18:00, P–V 10:00–20:00) lehet jegyeket venni. Az online jegyárusítás az auerfesztival.hu oldalon zavartalanul működik.
AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2022
MINDEN JOG FENNTARTVA / All rights reserved!