Roby Lakatos és a Mendelssohn Kamarazenekar koncertje

2022. augusztus 6. szombat
Veszprém, Hangvilla, Nagyterem – 20:00

Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar
Művészeti vezető: Kováts Péter

Roby Lakatos „egy igazi világsztár, aki a cigányzenétől a jazz, swing, és klasszikus műfajokon keresztül mindenben kipróbálta már tehetségét… Egy igazi unikum ami egyedi stílust és karaktert jelent. Rendkívüli, ahogy egy általunk megszokott, és a mi kultúránkban triviálisnak számító műfajt ilyen szintekre emeli, ráadásul annyira, hogy a Carnegie Hallban, a Sydney Operában és számtalan egyéb világszínpadon előadva is megtalálja a helyét. Ezekre a helyszínekre, és azok közönsége elé úgy csempészi be a magyar – cigány zenei kultúrát, hogy közben az maivá és modernné válik azzal együtt, hogy az eredeti változatai is mind a mai napig élők.” Roby Lakatos mindig tud valami újat, és ez már így van azóta, mióta megalapította saját zenekarát. Két hang után fel lehet ismerni, hogy ő játszik, hihetetetlen biztonsággal mozog a legszélesebb zenei palettán, s teszi mindezt őrületes technikával és biztos ízléssel. Yehudi Menuhin és Stéphane Grapelli mentoráltja, az „ördög hegedűsének” nevezik, klasszikus virtuózként, jazz improvizatőrként, zeneszerzőként, illetve a 19. századból itt ragadt emberként is aposztrofálják, s ő tulajdonképpen mindez egyszerre. A Mendelssohn Kamarazenekar visszatérő vendége.

Kedvezményes jegyvásárlás

Ha több különböző koncertre egyidőben vásárolja meg jegyét honlapunkon vagy személyesen, a TOURINFORM irodában (Veszprém, Óváros tér 2. ) 3 koncert esetén 10%, 4, vagy több koncert esetén 15% kedvezményt kap!
FIGYELEM!
A Hangvilla felújítása miatt a fesztivál előtti hetekben ott jegyvásárlás nem lehetséges. Az idei fesztiválra személyesen a TOURINFORM veszprémi irodájában (Veszprém, Óváros tér 2. H–CS 10:00–18:00, P–V 10:00–20:00) lehet jegyeket venni. Az online jegyárusítás az auerfesztival.hu oldalon zavartalanul működik.
AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2022
MINDEN JOG FENNTARTVA / All rights reserved!