A Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar koncertje

2022. augusztus 3. szerda
Veszprém, Hangvilla, Nagyterem – 17:30

Műsor:
RAMEAU: Táncszvit
DVORAK: Á-dúr keringő
BARTÓK: Gyermekeknek
MASCAGNI: Intermezzo
ROSSINI: Tell Vilmos – Nyitány
SEARLE: Blues Tango

Vezényel: Demel Eszter

Közreműködik:
Gaál Gabriella – hegedű
Vásárhelyi Borbála – hegedű
Simon Ágnes – gordonka
Varga Zsófia – gordonka

A veszprémi Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeiből áll. Demel Eszter karnagy irányítása alatt az egyik legismertebb hazai ifjúsági együttessé vált. Érett zenei előadásmódjukkal, hangzásvilágukkal rendszeresen kivívják a közönség elismerését. A Gizella- és Megyei Prima Díjas együttes többször nyert az Országos Zenekari Versenyen 1. helyezést, megkapta a Legjobb Bartók interpretáció különdíjat, Belgiumban a European Youth Music Festival for Young People nemzetközi versenyen I. díj CUM LAUDE minősítéssel végzett. Pozsonyban a Szlovák Rádióban megrendezett nemzetközi versenyen 1. helyezést és Arany-minősítést kaptak. Felléptek Budapesten a MÜPA Üvegtermében, a Várkert Bazárban, Amszterdamban, Prágában, Belgium, Dánia, Hollandia, Franciaország és Luxemburg több városában. Rendszeresen képviselik az ifjúsági korosztályt az Auer Fesztiválon és a Klassz a pARTon sorozatban. Idén májusban a VEB 2023 képviseletében 4 koncertet adtak a luxemburgi Remix’22 European Youth Music Festivalon. Karnagyuk, Demel Eszter 2020-ban elnyerte a MOL Mester M díjat, valamint a Magyar Művészetoktatásért Plakettet.

Kedvezményes jegyvásárlás

Ha több különböző koncertre egyidőben vásárolja meg jegyét honlapunkon vagy személyesen, a TOURINFORM irodában (Veszprém, Óváros tér 2. ) 3 koncert esetén 10%, 4, vagy több koncert esetén 15% kedvezményt kap!
FIGYELEM!
A Hangvilla felújítása miatt a fesztivál előtti hetekben ott jegyvásárlás nem lehetséges. Az idei fesztiválra személyesen a TOURINFORM veszprémi irodájában (Veszprém, Óváros tér 2. H–CS 10:00–18:00, P–V 10:00–20:00) lehet jegyeket venni. Az online jegyárusítás az auerfesztival.hu oldalon zavartalanul működik.
AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2022
MINDEN JOG FENNTARTVA / All rights reserved!