„Versenygyőztesek”

LANGER ÁGNES ÉS FÜLEI BALÁZS HANGVERSENYE

2019 augusztus 3.
VESZPRÉMI PIARISTA TEMPLOM – 17:30

Műsor

JANAČEK: Szonáta hegedűre és zongorára
GRIEG: G-dúr szonáta hegedűre és zongorára Op. 13
BARTÓK: Rapszódia Nr.1 Sz. 87
GERSHWIN–HEIFETZ: Porgy és Bess – szvit

Az Auer fesztivál a kezdetektől fogva fontos feladatának tekinti, hogy a tehetséges fiatalokat segítse pályájukon. Az első évtől kezdve szervezünk mesterkurzusokat, ahol a legkiválóbb professzorok, világjáró művészek foglalkoznak velük, átadják a koncertdobogón évtizedek alatt szerzett tapasztalatukat. A Magyarországon megrendezett országos és nemzetközi versenyeken sikereket elért fiataloknak pedig különdíjként felajánlott bemutatkozási lehetőséget is biztosítunk.
Ennek a programnak a keretében a mai hangversenyen Langer Ágnes fiatal hegedűművész mutatkozik be, aki a Zeneakadémián megrendezett 2017. évi Bartók Béla Világverseny Hegedűversenyének III. helyezettje volt. 
Fülei Balázs Liszt-díjas zongoraművész, a Zeneakadémia tanszékvezető tanára – aki korábban szintén több verseny díjazottja volt – lesz Langer Ágnes kamarapartnere, akivel Grieg, Janaček, Bartók és Gershwin műveket hoznak Veszprémbe.

Langer Ágnes

Fülei Balázs

Kedvezményes jegyvásárlás


Ha több különböző koncertre, egyidőben várásolja meg jegyét (kizárólag honlapunkon, vagy személyesen Veszprémben, a Hangvillában) 3 KONCERT ESETÉN 10%, 4, VAGY TÖBB KONCERT ESETÉN 15% kedvezményt kap.

AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2019
MINDEN JOG FENNTARTVA!