„Versenygyőztesek”

A 2019. ÉVI WEINER LEÓ KAMARAZENEI VERSENY GYŐZTESÉNEK HANGVERSENYE
A KOROSSY QUARTET KONCERTJE

2019 AUGUSZTUS 2.
VESZPRÉMI PIARISTA TEMPLOM – 17:30

Műsor

MOZART: D-dúr vonósnégyes K 499
BEETHOVEN: G-dúr vonósnégyes op. 18, No. 2
WEINER: fisz-moll vonósnégyes op. 13

A Korossy Quartet tagjai:
Korossy-Khayll Csongor – 1. hegedű
Tóth Kristóf – 2. hegedű
Albert Julianna – brácsa
Devich Gergely – gordonka

Az Auer fesztivál a kezdetektől fogva fontos feladatának tekinti, hogy a tehetséges fiatalokat segítse pályájukon. Az első évtől kezdve szervezünk mesterkurzusokat, ahol a legkiválóbb professzorok, világjáró művészek foglalkoznak velük, átadják a koncertdobogón évtizedek alatt szerzett tapasztalatukat. A Magyarországon megrendezett országos és nemzetközi versenyeken sikereket elért fiataloknak pedig különdíjként felajánlott bemutatkozási lehetőséget is biztosítunk.
Ennek a programnak a keretében a mai hangversenyen a Zeneakadémián idén megrendezett Weiner Leó Országos Kamarazenei Verseny 1. helyezettje, a Korossy Quartet mutatkozik be. Koncertjük külön érdekessége, hogy Weiner Leó egyik vonósnégyese is elhangzik, melyet ritkán lehet koncerten hallani. A Korossy kvartettet a Zeneakadémián Kováts Péter – a Mendelssohn Kamarazenekar vezetője, az Auer fesztivál igazgatója – tanítja.

Korossy Quartet

Kedvezményes jegyvásárlás


Ha több különböző koncertre, egyidőben várásolja meg jegyét (kizárólag honlapunkon, vagy személyesen Veszprémben, a Hangvillában) 3 KONCERT ESETÉN 10%, 4, VAGY TÖBB KONCERT ESETÉN 15% kedvezményt kap.

AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2019
MINDEN JOG FENNTARTVA!