• Mozart-est Vásáry Tamással

  AUGUSZTUS 1.
  HANGVILLA - 20.00

 • Fejérvári Zoltán

  AUGUSZTUS 1.
  HANGVILLA - 20.00

 • Mendelssohn Kamarazenekar

  AUGUSZTUS 1.
  HANGVILLA - 20.00

Műsor

MOZART: Don Giovanni – Nyitány K 527
MOZART: Esz-dúr zongoraverseny „Jeunehomme” K 271
MOZART: g-moll szimfónia K 550

Fejérvári Zoltán zongoraművész
Közreműködik:
Mendelssohn Kamarazenekar
Vezényel: Vásáry Tamás

Vásáry Tamás koncertjei mindig emlékezetessé válnak. Nála a külsőségektől mentes megközelítésen és az előadott mű tökéletes ismeretén felül a mély és őszinte átélés olyan természetes módon ötvöződik, mely a mai sikerhajhászó művészvilágban unikumnak számít. Ezen az estén is teljes biztonsággal ülhetünk be a nézőtérre abban a hitben, hogy nem kísérletezést fogunk hallani, hanem egy sok évtized alatt kiérlelt és letisztult interpretációban lesz részünk, miközben mindannyiunk egyik legkedvesebb zenekari művét, a „nagy” g-moll szimfóniát élvezhetjük.  
Ha a zongorista-karmester Vásáry pálcája egy zongoraművészt is instruál a színpadon, akkor tudhatjuk, jelentős művész ül a zongoránál. Fejérvári Zoltán a híres magyar zongoraiskola új neveltje, a Montreáli Zongoraverseny győztese, akit szárnyaló nemzetközi karrierje közben sikerült Veszprémbe meghívnunk, hogy – Alfred Brendel szavaival – a világ egyik legnagyobb csodáját, az ún. „Jeunehomme” zongoraversenyt adja elő.  Nemzedékek izgalmas találkozása és Mozart szelleme együtt lesznek jelen ezen a koncerten.

Vásáry Tamás

Fejérvári Zoltán

Mendelssohn Kamarazenekar

Kedvezményes jegyvásárlás


Ha több különböző koncertre, egyidőben várásolja meg jegyét (kizárólag honlapunkon, vagy személyesen Veszprémben, a Hangvillában) 3 KONCERT ESETÉN 15%, 4, VAGY TÖBB KONCERT ESETÉN 20% kedvezményt kap.

AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2018
MINDEN JOG FENNTARTVA!